Vi er Facilitec

Vi er spesialister på Facility Management og komplette driftstjenester for næringsbygg.

FaciliTec er en foretrukket partner og kompetansebedrift innen eiendomsdrift og utvikling, prosjektledelse og energirådgivning. Men vi håndterer også de kundene som trenger tradisjonelle tjenester innenfor eiendomsdrift. Vi tar vare på byggene. 

Om Oss

FaciliTec kan vise til solid erfaring innenfor forvaltning og drift av kontor- og næringseiendom innen både privat og offentlig sektor hvor vi idag forvalter og drifter ca 900 000 kvadratmeter fordelt på 160 eiendommer.

FaciliTec blir en stor og slagkraftig aktør som vil levere alle tjenester innen Facility Management, eiendomsdrift og forvaltning i Norden. Vi har utviklet og tatt i bruk spennende digitale plattformer som knytter kunde og leverandør sammen på en helt annen måte en markedet til nå har gjort, samt fokusere på teknologi som løfter bransjen til et nytt nivå.

 

Vi ønsker å tilby innovative løsninger for våre kunder, og på en enkel, men fremtidsrettet måte skal vi drifte våre kunders eiendommer.

Vi innehar spisskompetanse på Facility managment , tekniske tjenester internkontroll og energiledelse og vi skal ha fokus på teknologi, bærekraft og kvalitet.

FaciliTec skal være en foretrukket partner og kompetansebedrift innen eiendoms drift og utvikling, prosjektledelse og energirådgivning, men vi skal også ivareta de kundene som trenger tradisjonelle tjenester innenfor eiendomsdrift.

Karrierè hos oss?

Bli en av oss?
Vi ansetter…

Vi vil gjerne ha deg i teamet vårt. Klikk på knappen nedenfor for å se våre åpne stillinger.

Share This