FACILITEC

You’re Strategic Facility Management Partner

Vi spesialiserer oss på å tilpasse våre tjenester til kundens behov innenfor forvaltning, vaktmestertjenester, energi tjenester og teknisk eiendomsdrift. Vi drifter i dag en variert portefølje i både privat og offentlig sektor i Norge, Sverige og Polen.

Hvis du trenger noen til å  ta driftsansvar for hele bygget ditt, eller bare leter etter noen til å gjøre renhold eller drive kantinen i kontorbygget – ta kontakt med oss i dag.

FaciliTec har menneskene, metodene og prosessene som skal til for en velykket leveranse – FACILIWORLD.

Velkommen til Faciliworld

FaciliWorld er vår plattform for digital kommunikasjon, informasjon og dokumentasjon, mellom kunden, driften og vår interne administrasjon.

Vår plattform tilbyr kunden en komplett digital verden der all informasjon og dokumentasjon om eiendomen er tilgengelig.  I Faciliworld leverer vi en dynamisk interaksjon eller det vi kaller «levende digitale kontrakter» – skreddersydd deg og din bedrift.

Custom Client Portal

Ditt personlige dashboard er digitalt, enkelt og effektivt.

Du får oversikt over;

  • Avtaleoppfølgning
  • Serviceavtaler
  • Aktivitetsoversikt
  • Økonomi

Prøv resultatet av vår faglige nysgjerrighet og evne til fornying, innovasjon og omstilling. Faciliworld Client Portal.

Team to handle Requests

Med teknologi gjør vi det enkelt å håndtere personell og daglige arbeidsordrer. Faciliworld sørger for at du har komplett oversikt.

Value for money

Våre kunder tenker på helheten og vi lever av begeistrede kunder. Derfor er vi opptatt av å kunne være fleksible, skape tillit og levere som avtalt. Hver kunde er unik og alt begynner med en kunderelasjon.

Våre Tjenester

Vi leverer alle tjenester innenfor forretningsområdene forvaltning, vaktmestertjenester, renhold, mat & drikke, teknisk eiendomsdrift og camps.

Facility Management

FaciliTec tar totalansvar for drift av alle tjenester samlet i en FaciliTec Facility Management løsning. Med over 20 års erfaring innen servicetjenester er vi glade å sikre at ditt kontorbygg har god og profesjonell kvalitet på Facility management tjenester. Vi tilbyr i tillegg eiendomsservice, sikkerhet og vaktmestertjenester og skreddersyr alle våre smarte og innovative løsninger tilpasset bedriftens behov og fasiliteter.

Teknisk Eiendomsdrift

Eiendomsdrift er et tjenesteområde i stor vekst hos FaciliTec, der vi i dag drifter en variert portefølje i Norge, Sverige og Polen. Våre driftige fagpersoner har bred erfaring innen byggdrift, banebrytende løsninger og høyt servicenivå. I begrepet eiendomsdrift regner vi FM-tjenester, eiendomsforvaltning, energirådgivning og optimalisering, prosjektutvikling og serviceavtaler, vaktmestertjenester og landscaping.

Renhold

FaciliTec er en leverandør av renholdstjenster  for de som etterspør innovasjon og helhetlige løsninger i leveransen. Vi levere moderne, bærekraftig og sertifisert renhold til små og store bedrifter med høye krav til ytre og indre miljø og vi bruker tilgjengelig teknologi til å forenkle hverdagen for våre medarbeidere og kunder. Vårt brede tilbud gjør oss til en profesjonell partner for alle typer renholdstjenester.

MAT & DRIKKE - TJENESTER

FaciliTec er ledende innen kantinedrift og serveringskonsepter til bedriftsmarkedet. Vi tilbyr en komplett tjeneste innen kantine eller personalresturant, hvor smak, sunnhet, variasjon og gode råvarer er satt i system. Slik kan vi tilby smaksopplevelser utenom det vanlige. Derfor sørger vi alltid for å ansette de riktige menneskene – de som har både kompetansen og holdningene vi trenger for å overgå gjestenes forventninger.

Vaktmestertjenester

Våre oppdrag varierer fra ett besøk i uken til vaktmester på heltid i tillegg til beredskaps-tjeneste, vikarer og feriehjelp. Vi har også, når det kreves, tilgang til spesialkompetanse på mange oppgaver og har alltid fagfolk for hånden som løser disse. Med over 20 års erfaring innen vaktmesterjenester er vi glade for å sikre at ditt kontor eller bygg har gode og profesjonelle fagarbeidere tilgengelig når behovet oppstår.

Andre tjenester

Vi leverer også kiosk, kaffebarer med godt matutvalg eller vending-maskiner som er fylt opp av velsmakende småretter. I samarbeid med våre kunder skaper vi effektive og smarte næringsbygg hvor vi sammen opplever både økonomiske og kvalitetsmessige resultater. Utover våre vanlige tjenester tilbyr vi også kontorservice, sitemanager, Tekniske FM Tjenester og Mobile FM Tjenester. 

Hvorfor Velge Oss?

FaciliTec er et profesjonelt og sikkert valg for deg som kunde i Norge, Sverige og Polen. Vi er en foretrukket partner og kompetansebedrift innen eiendomsdrift og utvikling, prosjektledelse og energirådgivning, men vi skal også ivareta de kundene som trenger tradisjonelle tjenester innenfor eiendomsservice. 

N

Vi er en landsdekkende leverandør innen Facility Management

FaciliTec kan vise til solid erfaring innenfor forvaltning og drift av kontor- og næringseiendom innen både privat og offentlig sektor.

N

Vi har utviklet og tatt i bruk nye spennende digitale plattformer

FaciliWorld knytter kunde og leverandør sammen på en helt annen måte enn tidligere. Nå fokuserer vi på teknologi som løfter bransjen videre til nye nivåer.

Share This