LEAN CLEANING BY FACILITEC –

Smart office Cleaning.

Med fokus på fortreffelighet, innovasjon og kvalitetssikring, er FaciliTec en av de største spesialiserte renholds leverandørene i Norge. 

Vi er en menneske sentrert virksomhet, der våre høyt trente og teknologiaktiverte spesialistrengjøringsteam er kjernen i vårt kundeløfte om å levere det eksepsjonelle, hver eneste  dag.

FaciliTec har menneskene, engasjementet og begeistringen.

FaciliTec tar totalansvar for drift av alle tjenester som ikke faller inn under bedriftens kjernevirksomhet.  

FaciliTec har et sterkt kundefokus og vi vet at god kundeservice er en forutsetning for å være en vinner i sitt marked. Vårt kundeløfte er derfor topp motiverte og engasjerte medarbeidere med høy fagkompetanse, som alltid er klare for å hjelpe deg som kunde. 

FaciliTec Renhold –
Smart og enkelt.

FaciliTec leverer tjenester enkeltvis, eller samlet i en Facility Management-løsning. På den måten er bedriften sikret spesialkompetanse og riktig type renhold, der det er behov.  

Vårt digitale system gir deg oversikt over saker, inspeksjoner, avvik, kommunikasjon og økonomi. 

Smart og enkelt!

Moderne Renhold.

Vi er en av Norges største servicebedrifter og leverer moderne, bærekraftig og sertifisert renhold til små og store bedrifter over hele landet.

Personalet vårt benytter moderne utstyr, maskiner og rengjøringsmetoder og velger man renhold fra FaciliTec får man en moderne og varig bærekraftig leveranse.

Profesjonelt og bærekraftig renhold.

FaciliTec`s  størrelse, erfaring og innovasjonssprosesser gjør oss til en langsiktig partner du kan stole på.  Samtidig har vi menneskene og kompetansen som kreves for å planlegge, organisere, utføre og løpende fornye våre renholdstjenester.

Vårt tilbud innenfor Facility Management gjør at vi er en partner for alle typer renholdstjeneste, uansett behov. Profesjonelt og bærekraftig, helt enkelt.

KUNDELØFTE

-

FaciliTec er et trygt og naturlig valg fordi vi viser engasjement og begeistring og leverer eksepsjonell service.

Hvorfor Facilitec Renhold?

FaciliTec er et profesjonelt og sikkert valg for deg som kunde. Vi leverer tjenester med motiverte og godt opplærte medarbeidere. Vi kommer som avtalt og våre ledere er synlige for deg som kunde.

I FaciliTec er vi nytenkende med høye krav til ytre og indre miljø. Det innebærer lavt forbruk av vann, kjemi, energi og drivstoff.

Vi bruker tilgjengelig teknologi for å forenkle hverdagen, all vår rapportering vil sendes digitalt til deg som kunde.

Vi lever av begeistrede kunder og er derfor opptatt av å kunne være fleksible, skape tillit og levere som avtalt.

Vår kjernekompetanse er å drifte eiendom og kontor med førsteklasses service. Vi har spesialkompetanse innen mange servicetjenester. 

REGELMESSIG RENHOLD

Renhold utført etter avtalt fast frekvens etter den enkeltes bedrifts behov. Tjenesten omfatter også avfallshåndtering og sanitærrom.

TEMPORÆRT/PERIODISK RENHOLD

Renholdsoppgaver utenom det vanlige renholdet som hovedrenhold, gulvbehandling, teppe og møbelrens, byggrenhold, vinduspuss m.m.

SPESIALRENHOLD

Spesialiserte renholdsoppgaver på båt, tog og fly samt fasaderenhold, grafittifjerning og desinfisering.

HYGIENESERVICE

Pålitelige og miljøvennlige løsninger av høy kvalitet. Toaletthygiene, dispensere, papir, såpe, sanitærbindbeholdere og duftsystem.

DESINFISERING

Vi leverer smittereduserende renhold etter bedriftens behov. Ønsker man ekstra tiltak leverer vi desinfisering med tjenestene Bio-Damp og BioTåke.

MATTESERVICE

Med leieløsning blir mattene regelmessig vasket og vedlikeholdt etter kundens behov. Vi fører alt av matter til private og offentlige bedrifter.

Share This